Duracell te opremi za poletje v mestu

To poletje preženi vročino in preprosto zdrži dlje! Mestne ulice čakajo na tvoje dogodivščine, zato je čas, da jih začneš pisati. Postani pravi bojevnik na dveh kolesih in se odpelji v nove podvige. Duracell te opremi z najboljšo opremo za tvoje poletje v mestu.

Sodeluj v nagradni igri in se poteguj za zmogljivi električni skiro ali praktični mestni nahrbtnik, s katerima bodo vsakodnevne obveznosti postale veliko bolj prijetne. Nagradna igra poteka od 1. 6. do 31. 7. 2019

Z nakupom baterij Duracell ali odgovorom na nagradno vprašanje lahko osvojiš:

4x Električni skiro

4x Mestni nahrbtnik Kaukko

SODELUJ
Z računom
Brez računa
Nagrade
Oceni izdelek

Nagradna igra

Ob nakupu izdelkov Duracell v času od 1. 6. do 31. 7. 2019, v obrazec vnesi številko računa, datum nakupa in svoje osebne podatke. Ne pozabi shraniti računa, s katerim dokazuješ nakup!

Izpolnite obrazec:

 

Nagradna igra

Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri. Sodeluješ lahko tudi tako, da odgovoriš na nagradno vprašanje. V obrazec poleg odgovora pripiši še svoje osebne podatke. V nagradnem žrebanju bodo sodelovali vsi odgovori, ki bodo oddani do vključno 31. 7. 2019.

Nagradno vprašanje

Katera je tvoja najljubša pesem za vožnjo po mestnih ulicah?.

 

Nagrade

4x Električni skiro

4x Mestni nahrbtnik Kaukko

Oceni izdelek Duracell

Hvala za izkazano zaupanje z izborom izdelkov Duracell. Kakšna je tvoja izkušnja z izdelkom?

Prosimo, če izdelek oceniš in v obrazec zapišeš svoje komentarje, pripombe, pohvale. Veseli bomo vsakega mnenja, ki ga bomo upoštevali pri ohranjanju konsistentne kakovosti naših izdelkov.
Oceni katerega od Duracell izdelkov*: