Nagradna igra Prilagodljiv in hiter
Nagrade
Brivnik
 

Nagradna igra je zaključena.

V  nagradni igri ste lahko sodelovali na dva načina:  

 Z nakupom brivnika ali nastavkov Gillette Proglide Flexball , tako, da v času trajanja nagradne igre, 1. 7. do 15. 8. 2015, v trgovinah E.Leclerc kupite novi brivnik Gillette Proglide Flexball, na letak skupaj s svojimi podatki vnesete še številko računa in kupon vržete v žrebalno skrinjico na info točki v trgovini E.Leclerc. 

Račun shranite, saj morate,v primeru, da prejmete nagrado, pred prevzemom nagrade predložiti račun in s tem dokazati nakup.

>  Brez nakupa, tako, da se fotografirate med britjem in fotografijo pošljete skupaj z izpolnjenim kuponom na naslov: Av studio d.o.o.,Vojkova 52, 1000 Ljubljana.

Izmed vseh sodelujočih bomo 18. 8. 2015 v prostorih organizatorja nagradne igre izžrebali nagrajence. Nagrajenci bodo o prejemunagrade obveščeni na e-naslov ali po telefonu, ki so ga navedli na kupon.

NAGRAJENCI SO:

Bon v vrednosti 500 EUR prejme:

1. Alen Anzelc

Bon v vrednosti 100 EUR prejmejo:

1. Daniela Elbert
2. Marko Blažič
3. Marjan Blažek
4. Barbara Lipold
5. Jernej Pikel
6. Josip Korimšek
7. Marija Kržičnik
8. Goran Brezner
9. Kaja Lipovec
10. Simona Madile
 

PRAVILNIK NAGRADNE IGRE "GILLETTE NAGRAJUJE''

1. člen

Organizator nagradne igre »Gillette nagrajuje« je, v imenu blagovne znamke Gillette, AV studio d.o.o., Koroška cesta 55, 3320 Velenje.

2. člen

Nagradna igra poteka od 1. 7. do 15. 8. 2015 v trgovinah E.Leclerc in je objavljena na spletni strani www.osvoji-nagrado.si, na materialih v trgovinah in v reklamnih letakih E.Leclerc.

3. člen

Kupec lahko v nagradni igri sodeluje na 2 načina:

Z nakupom novega brivnika Gillette Proglide Flexball v trgovinah E.Leclerc tako, da na letak, ki ga prejme v trgovinah E.Leclerc, skupaj s svojimi podatki, vnese številko računa, s katerim dokazuje nakup izdelkov v času trajanja nagradne igre, in kupon vrže v žrebalno skrinjico na info točki v trgovini E.Leclerc. Nakup mora biti opravljen med 1. 7. in 15. 8. 2015 v trgovinah E.Leclerc. Poleg številke računa uporabnik na kupon vpiše še datum nakupa in svoje osebne podatke (ime in priimek, poln naslov in e-naslov). V primeru, da uporabnik sodeluje z računom, mora, v primeru, da prejme nagrado, pred prevzemom nagrade predložiti račun in s tem dokazati nakup.


Brez nakupa,  tako, da se fotografira med britjem in fotografijo pošlje, skupaj z izpolnjenim kuponom, na naslov: Av studio d.o.o., Vojkova 52, 1000 Ljubljana. Oddane fotografije ne bodo objavljene. Fotografije, katerih vsebina ne bo v skladu z zahtevami tega nagradnega natečaja, bo neprimerna ali neustrezna, bodo izločene iz nagradnega natečaja. Avtor z oddajo fotografije in s strinjanjem s pravili nagradne igre zagotavlja, da je oddana fotografija avtorska. Udeleženci nagradne igre se odpovedujejo vsem materialnim avtorskim pravicam in jih s svojo udeležbo v nagradnem natečaju v celoti prenašajo na družbo Orbico d.o.o., ki je distributer blagovne znamke Orbico za Slovenijo.


Posameznik lahko, v primeru, da v nagradni igri sodeluje z nakupom, sodeluje večkrat – z različnimi računi. V primeru, da posameznik v nagradni igri sodeluje brez nakupa, lahko sodeluje zgolj enkrat.

4. člen

Nagrade:

 • 1x 500 € na kartici E.Lelclerc
 • 10x 100 € na kartici E.Lelclerc
 • 5. člen

  Ker nagrada presega vrednost 42,00 EUR, je nagrajenec po zakonu o dohodnini pred prevzemom nagrade dolžan predložiti davčno številko. Akontacijo dohodnine plača organizator nagradne igre. 
  Pridobljene nagrade ni možno zamenjati za gotovino ali jo prenesti na drugo osebo.

  6. člen

  Pravila so obvezujoča za organizatorja in druge osebe, ki so kakor koli povezane z nagradno igro in izdajo nagrade. Pravila in pogoji nagradne igre so v času trajanja akcije v celoti na vpogled na spletni strani www.osvoji-nagrado.si


  Nagradno žrebanje bo potekalo 17. 8. 2015 v prostorih organizatorja nagradne igre. Nagrajenci bodo objavljeni na spletni strani www.osvoji-nagrado.si najkasneje 18. 8. 2015. 


  Po končani nagradni igri se osebni podatki, pridobljeni za potrebe nagradne igre, uničijo. Nagrajenci bodo o nagradah obveščeni po elektronski pošti. V kolikor se nagrajenci v osmih dneh od prejetja sporočila o prejeti nagradi ne bodo odzvali in posredovali vseh zahtevanih podatkov, lahko organizator izbere nove nagrajence. Novi nagrajenci so izbrani z žrebom med ostalimi sodelujočimi.


  Nagrade nagrajenci prevzamejo na način, da organizatorju na e-naslov info@osvoji-nagrado.si sporočijo potrebne podatke, organizator pa jih bo obvestil o načinu prevzema nagrade.


  Prireditelj se zavezuje, da bo osebne podatke, zbrane v okviru te nagradne igre, varoval v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov ter Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

  7. člen

  Udeleženci nagradne igre so lahko samo osebe, ki se strinjajo s pravili nagradne igre ''Gillette nagrajuje''.

  8. člen

  Organizator lahko spremeni ta pravila, če to zahtevajo vzroki tehnične ali komercialne narave ali vzroki na strani javnosti. Pravila in spremembe pravil bodo objavljene na spletni strani www.osvoji-nagrado.si

  9. člen

  Vse morebitne reklamacije v zvezi z nagradno igro ter v zvezi z nagradami lahko pošljete na elektronski naslov info@osvoji-nagrado.si

  10. člen

  V primeru sporov, ki nastanejo v zvezi z nagradno igro, je pristojno sodišče v Ljubljani.


  Pravila pričnejo veljati 1. 7. 2015.