Nagradna igra Prilagodljiv in hiter
Nagrade
Brivnik
 

NAGRADNA IGRA JE ZAKLJUČENA.


Izmed vseh sodelujočih smo izžrebali 10 srečnežev, ki bodo prejeli adrenalinsko vožnjo s KTM X BOW nadirkališču A1-ring. Vožnja do dirkališča in nazaj je prav tako vključena.

Več o nagradni igri in pogojih sodelovanja si preberite tukaj.
 

10 x adrenalinska vožnja s KTM X BOW na dirkališču A1-RING (vožnja do dirkališča je vključena).

Prenovljeno dirkališče, Red Bull Ring,
ne ponuja samo priložnosti za ogled atraktivnih dirk hitrih avtomobilov. Projekt Spielberg, poimenovan po tamkajšnjem kraju, je pravo zabavišče, kjer je vse podrejeno hitrosti. Nagarjence bomo odpeljali na pravo adrenalinsko zabavo in jim za kratek čas približali dirkaško »slavo«.

Najhitreje je to mogoče z majhnim dirkalnikom KTM X-bow. Večini bodo dovolj povedale naslednji podatki: 240 konjskih moči, 790 kilogramov teže, pospešek 3,9 sekunde do hitrosti 100 kilometrov na uro. Še podatek za nadobudneže: cena novega dvosedežnika KTM X-bow je slabih 60.000 evrov. Gre za prav posebni dirkalnik avstrijskega proizvajalca motornih koles KTM.

NAGRADO PREJMEJO:

1. Matjaž Pustinek
2. Nace Dolenc
3. Matevž Škoflek
4. Žan Kovše
5. Janja Perhač
6. Aljaž Hrovatin
7. Robert Nedveš
8. Suzana Masatovič
9. Matjaž Kovše
10. Boštjan Krivic

 

GILLETTE PROGLIDE S TEHNOLOGIJO FLEXBALL

Na police trgovin prihaja nov, revolucionaren brivnik Gillette Proglide s tehnologijo Flexball. Gibljiva glava omogoča, da se brivnik še bolje prilagaja potezam obraza, in britje tako postane enostavnejše, hitrejše in bolj temeljito.

Izkusite najboljše Gillette britje doslej!