Z močjo narave do izjemnih nagrad

Privošči svojim lasem popolno osvežitev z novo formulo izdelkov Herbal Essences bio:renew.  Naravna formula z 0 % parabrenov, silikonov, barvil, parafina in glutena bo tvoje lase poživila in jih dodobra nahranila.

Ob nakupu dveh izdelkov Herbal Essences v času od 7. 5. do 3. 6. 2019 v prodajalnah dm te čakajo tudi prav poletno lahkotne nagrade. V prodajalni si lahko izbereš svoj cvetlični venček za v lase*, z računom nakupa (ali odgovorom na nagradno vprašanje) pa lahko sodeluješ tudi v nagradnem žrebanju za atraktivno mestno kolo!

*Takojšnje darilo ob nakupu. Aktivnost poteka od 7. 5. do 3. 6. 2019 oz do razdelitve zalog. Količine nagrad so omejene.

5x mestno kolo

SODELUJ
Z računom
Brez računa
Nagrade
Oceni izdelek

Nagradna igra

Ob nakupu dveh izdelkov Herbal Essences v trgovini dm v času od 7. 5. do 3. 6. 2019, v obrazec vnesi številko računa, datum nakupa in svoje osebne podatke. Ne pozabi shraniti računa, s katerim dokazuješ nakup!

Izpolnite obrazec:

 

Nagradna igra

Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri. Sodeluješ lahko tudi tako, da odgovoriš na nagradno vprašanje. V obrazec poleg odgovora pripiši še svoje osebne podatke. V nagradnem žrebanju bodo sodelovali vsi odgovori, ki bodo oddani do vključno 3. 6. 2019.

Nagradno vprašanje

Koliko odstotkov parabrenov, silikonov in barvil vsebujejo novi izdelki Herbal Essences bio:renew?

 

Nagrade

5x mestno kolo

Hvala za izkazano zaupanje z izborom izdelkov Herbal Essences. Kakšna je tvoja izkušnja z izdelkom? 

Prosimo, če izdelek oceniš in v obrazec zapišeš svoje komentarje, pripombe, pohvale. Veseli bomo vsakega mnenja, ki ga bomo upoštevali pri ohranjanju konsistentne kakovosti naših izdelkov.

Oceni izdelek

Oceni izdelek Herbal Essences bio:renew*: