Z dišečim perilom do izjemnih nagrad

Kaj je boljšega od sveže opranega dišečega perila? Bogata svežina, ki traja še dolgo po tem, ko perilo pospravimo! Poskusite novo linijo parfumskih mehčalcev Lenor Parfum des Secret in se pustite zapeljati v omamni svet skrivnostnih dišav. Z novo inovativno formulo izboljšanih parfumskih kapsul mehčalci Lenor Parfum des Secret dosežejo intenzivnejšo in dolgotrajnejšo noto dišav, ki trajajo dlje kot parfum.

Dišeče perilo pa vam prinese tudi bogate nagrade! Ob nakupu kateregakoli izdelka Ariel ali Lenor v času od 19. 6. do 19. 7. 2019 v trgovinah Spar in Interspar lahko sodelujete v nagradnem žrebanju za pralni stroj Electrolux ter zalogo izdelkov Ariel in Lenor.

SODELUJ
Z računom
Brez računa
Nagrade
Oceni izdelek

Nagradna igra

Ob nakupu kateregakoli izdelka Ariel ali Lenor v trgovini Spar ali Interspar v času od 19. 6. do 19. 7. 2019, v obrazec vnesite številko računa, datum nakupa in svoje osebne podatke. Ne pozabite shraniti računa, s katerim dokazujete nakup!

Izpolni obrazec:

 
Polja označena z * so obvezna.

Nagradna igra

Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri. Sodelujete lahko tudi tako, da odgovorite na nagradno vprašanje. V obrazec poleg odgovora pripišite še svoje osebne podatke. V nagradnem žrebanju bodo sodelovali vsi odgovori, ki bodo oddani do vključno 19. 7. 2019.

Nagradno vprašanje:

Kako se imenuje nova linija mehčalcev Lenor z zapeljivim vonjem, ki traja dlje kot parfum?
 
Polja označena z * so obvezna.

Nagrade

Ocenite izdelek Lenor Parfum des Secret

Če ste že preizkusili novi Lenor Parfum des Secret, bomo veseli vaše ocene; če ga še niste preizkusili, pa vas vabimo k nakupu.

Prosimo, če izdelek ocenite in v obrazec zapišete svoje komentarje, pripombe, pohvale. Veseli bomo vsakega mnenja, ki ga bomo upoštevali pri ohranjanju konsistentne kakovosti naših izdelkov.

Vaša ocena:

Ocenite izdelek Lenor Parfum des Secret*:
5 zvezdic pomeni, da ste z izdelkom zelo zadovoljni, 1 zvezdica pa pomeni, da z izdelkom niste zadovoljni.
Polja označena z * so obvezna.