Hiti poletja prinašajo sveže nagrade

Sveže, lahkotno in popolnoma brezskrbno. Opremite se v Mercatorju s hit izdelki tega poletja in osvojite privlačne nagrade v vrednosti vse do 1.000 €! Ob nakupu kateregakoli izdelka blagovnih znamk Ariel,Dash, Lenor, Jar, Ambi Pur, Pampers, Always, Pantene, Head & Shoulders, Old Spice, Gillette, Venus ali Oral-B v prodajalnah Mercator shranite račun in sodelujte v nagradni igri.

Prepoznate hite poletja na glavo?

Poslušajte glasbeni hit, ki smo ga obrnili na glavo, in ugotovite za katero pesem gre. Ugani hit poletja in sodeluj v nagradni igri. 

darilne kartice Mercator
1x 1.000 €, 1x 500 € in 10x 40 €

20x paket izdelkov P&G

SODELUJ
Z računom
Brez računa
Nagrade
Oceni izdelek

Nagradna igra

Ob nakupu kateregakoli izdelka blagovnih znamk Ariel, Dash, Lenor, Jar, Ambi Pur, Pampers, Always, Pantene, Head & Shoulders, Old Spice, Gillette, Venus ali Oral-B v prodajalnah Mercator, v obrazec vnesite številko računa, datum nakupa in svoje osebne podatke. Sodelujete lahko z vsakim računom nakupa med 28. 6. in 31. 7. 2018. Ne pozabite shraniti računa, s katerim dokazujete nakup.

Izpolnite obrazec:

 

UGANI HIT POLETJA NA GLAVO

Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri. Sodelujete lahko tudi tako, da poslušate spodnji glasbeni hit poletja, ki smo ga obrnili na glavo, in uganete za katero pesem gre.

V obrazcu zapišite naslov pesmi in pripišite še svoje osebne podatke. V nagradnem žrebanju bodo sodelovali vsi pravilni odgovori oddani do vključno 31. 7. 2018.

Hit na glavo  - "Ikjlokš v ejtelop"

 

Nagrade

darilne kartice Mercator
1x 1.000 €, 1x 500 € in 10x 40 €

20x paket izdelkov P&G

Kakšna je tvoja izkušnja z izbranim izdelkom?

Hvala za izkazano zaupanje z izborom izdelkov P&G. Kakšna je vaša izkušnja z izdelki?

Prosimo, če podate oceno in v obrazec zapišete svoje komentarje, pripombe, pohvale. Veseli bomo vsakega mnenja, ki ga bomo upoštevali pri ohranjanju konsistentne kakovosti naših izdelkov.

Oceni izdelek

Oceni katerega od P&G izdelkov*: