Obleci Pampers hlačke, osvoji svet!

Ko otrok shodi, se nenadoma odpre nov svet zanimivih dogodivščin. Zakaj bi izgubljali čas z dolgotrajnim previjanjem, če lahko ta čas namenimo odkrivanju, igri in nepopisnim srečnim trenutkom?

Pampers predstavlja inovativne hlačne pleničke Pampers Pants, v katerih bo ritka malega raziskovalca ostala suha tudi do 12 ur. Trik je v mikrokroglicah, ki zadržijo mokroto in ohranjajo nasmeh na malčkovem obrazu. Poenostavili pa smo tudi njihovo zamenjavo. Pleničke preprosto oblečete kot hlačke, ko jih želite odstraniti, pa samo pretrgate ob stranskih delih in odvržete. Hitro in preprosto, tako da ostane več časa za igranje!

Navdušeni nad Pampers Pants? Sedaj jih lahko brezplačno preizkusite! Podarjamo namreč 30 mesečnih zalog pleničk Pampers Pants, s katerimi boste odkrili popolnoma nov svet previjanja.

Nagradna igra poteka od 29. 11. do 4. 2. 2019. Sodelujete lahko z odgovorom na nagradno vprašanje.

30x mesečna zaloga hlačnih pleničk Pampers pants

SODELUJ
Brez računa
Nagrade
Oceni izdelek

Nagradna igra

Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri. Sodelujete lahko tako, da odgovorite na nagradno vprašanje. V obrazec poleg odgovora pripišite še svoje osebne podatke. V nagradnem žrebanju bodo sodelovali vsi odgovori, ki bodo oddani do vključno 4. 2. 2019.

Nagradno vprašanje

Od katere velikosti naprej so na voljo hlačne pleničke Pampers Pants?

 

Nagrade

30x mesečna zaloga hlačnih pleničk Pampers pants

Ocenite izdelek Pampers Pants

Hvala za izkazano zaupanje z izborom izdelkov Pampers. Kakšna je vaša izkušnja z izdelkom?

Prosimo, če izdelek ocenite in v obrazec zapišete svoje komentarje, pripombe, pohvale. Veseli bomo vsakega mnenja, ki ga bomo upoštevali pri ohranjanju konsistentne kakovosti naših izdelkov.

Oceni izdelek

Oceni katerega od Duracell izdelkov*: