Mami, skoči v formo še pred poletjem!

Brez slabe volje in težkih vzdihov, ker ne zlezeš več v stare kavbojke. Po porodu lahko hitro spet dosežeš zavidljivo formo – potrebuješ le nekaj vztrajnosti in discipline, za zabavne vaje pa poskrbimo mi! Z blogerko Tjašo Marolt smo pripravili serijo vaj, s katerimi ciljaš ravno tiste predele, ki so se v nosečnosti in ob porodu najbolj spremenili. In najboljša novica – vaje izvajaš v družbi tvojega malega sončka! Si za? Tvoj nov načrt za vadbo poišči na www.pampersmame.si. 

Za bolj učinkovito vadbo ti podarjamo še Pampers FIT paket, v katerem najdeš mehko podlogo za jogo, žogo in stekleničko za vodo. Sodeluj v nagradni igri od 15. maja do 16. junija 2019 z nakupom izdelkov Pampers v trgovinah Spar in Interspar ali odgovorom na nagradno vprašanje.

10x Pampers FIT paket (podloga za jogo, žoga, steklenička za vodo)

SODELUJ
Z računom
Brez računa
Nagrade
Oceni izdelek

Nagradna igra

Ob nakupu izdelkov Pampers v trgovini Spar ali Interspar, v obrazec vnesite številko računa, datum nakupa in svoje osebne podatke. Ne pozabite shraniti računa, s katerim dokazujete nakup!

Izpolnite obrazec:

 

Nagradna igra

Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri. Sodelujete lahko tudi tako, da odgovorite na nagradno vprašanje. V obrazec poleg odgovora pripišite še svoje osebne podatke. V nagradnem žrebanju bodo sodelovali vsi odgovori, ki bodo oddani do vključno 16. 6. 2019.

Nagradno vprašanje

Kako je ime blogerki, ki je v sodelovanju s Pampersom pripravila serijo vaj za vadbo z dojenčkom? Namig: vaje si lahko pogledate na www.pampersmame.si.

 

Nagrade

10x Pampers FIT paket (podloga za jogo, žoga, steklenička za vodo)

Ocenite izdelek Pampers Premium

Hvala za izkazano zaupanje z izborom izdelkov Pampers. Kakšna je vaša izkušnja z izdelkom?

Prosimo, če izdelek ocenite in v obrazec zapišete svoje komentarje, pripombe, pohvale. Veseli bomo vsakega mnenja, ki ga bomo upoštevali pri ohranjanju konsistentne kakovosti naših izdelkov.
Ocenite izdelek Pampers Premium*: