ZLATA PRAVILA ZA MOČNE LASE
Snežna belina je »must-have« sezone – v hiši in zunaj nje! Če tudi vi prisegate na brezpogojno čistočo, izberite Ariel, Jar, Lenor in Dash ter sodelujte v naši snežno obarvani nagradni igri. Ob nakupu vas obdarimo s toplo Ariel kapo, srečni izžrebanec pa bo svojo družino popeljal na smučarske počitnice v vrednosti 1.000 EUR. 

Aktivnost poteka od 8. 1. 2019 do 4. 2. 2019 oz. do razdelitve 4.000 daril. Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri. Več o pogojih sodelovanja in nagradah v Pravilniku nagradne igre. Organizator nagradne igre je April 8 d.o.o., Šmartinska 152, 1000 Ljubljana.

4.000 x darilo ob nakupu nad 25 EUR

1x družinske smučarske počitnice v vrednosti 1.000 EUR ...

... z nastanitvijo v resortu Golte

SODELUJ
Z računom
Brez računa
Nagrade

Kako lahko sodelujete?

Z nakupom izdelkov Ariel, Jar, Lenor in/ali Dash v skupni vrednosti nad 25 EUR v kateri koli prodajalni dm – med 8. 1. in 4. 2. 2019. V obrazec vnesite številko računa, datum nakupa in svoje osebne podatke.

Nagrajenci morajo pred prevzemom nagrade predložiti račun, s katerim dokazujejo svoj nakup. Zato shranite svoj račun!


Izpolnite obrazec:

 

Nakup ni pogoj za sodelovanje

Sodelujete lahko tudi tako, da odgovorite na nagradno vprašanje in obrazec izpolnite s svojimi osebnimi podatki. V nagradnem žrebanju bodo sodelovali vsi odgovori, ki bodo oddani do vključno 4. 2. 2019.

Nagradni izziv:

Iz začetnic blagovnih znamk, ki sodelujejo v tej nagradni igri sestavite slovensko besedo. Dodate lahko največ eno črko po svoji izbiri. Rešitev je sestavljena iz petih črk.
 

Nagrade

4.000 x darilo ob nakupu nad 25 EUR

1x družinske smučarske počitnice v vrednosti 1.000 EUR ...

... z nastanitvijo v resortu Golte