Želiš modno nakupovanje v Sportini?

Stojiš pred omaro in ne veš kaj obleči. Znan scenarij, kajne? Ariel poskrbi za tvoj popolni modni slog in ti podarja skupno kar 4.500 € za modne nakupe v trgovinah Sportina. Poišči svoje najljubše modne kose v široki paleti priznanih blagovnih znamk, pusti se navdušiti novim idejam in preprosto poskrbi za slog, v katerem se počutiš v devetih (modnih) nebesih.

Nove kapsule Ariel All in 1 bodo poskrbele, da bodo tvoja nova najljubša oblačila še dolgo videti popolna, tudi po številnih pranjih. Že ena sama kapsula združuje kar pet fenomenalnih učinkov za najboljšo nego perila med pranjem: (1) čisti, (2) odstranjuje madeže, (3) ohranja sijoče barve in (4) svežino ter (5) zagotavlja popolno učinkovitost že pri 30 °C. Kapsule zavzamejo malo prostora in so enostavne za doziranje. Ker so učinkovite že pri nizkih temperaturah in kratkih ciklih z njimi lahko privarčuješ tudi energijo in vodo.

Preberite več o Ariel kapsulah tukaj.

Kako do nagrade?

Nagradna igra poteka od 10. 10. do 20. 12. 2019. Sodeluješ lahko z vsakim nakupom katerihkoli kapsul za strojno pranje Ariel ali odgovorom na nagradno vprašanje.

SODELUJ
Z računom
Brez računa
Nagrade
Oceni izdelek

Nagradna igra

Ob nakupu katerihkoli kapsul za strojno pranje Ariel v času od 10. 10. do 20. 11. 2019, v obrazec vnesi številko računa, datum nakupa in svoje osebne podatke. Ne pozabi shraniti računa, s katerim dokazuješ nakup!

Izpolni obrazec:

 
Polja označena z * so obvezna.

Nagradna igra

Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri. Sodeluješ lahko tudi tako, da odgovoriš na nagradno vprašanje. V obrazec poleg odgovora pripiši še svoje osebne podatke. V nagradnem žrebanju bodo sodelovali vsi odgovori, ki bodo oddani do vključno 20. 11. 2019.

Nagradno vprašanje:

Katerih pet fenomenalnih učinkov združuje vsaka kapsula Ariel All in 1?
 
Polja označena z * so obvezna.

Nagrade

Oceni izdelek Ariel All in 1 kapsule

Hvala za izkazano zaupanje z izborom izdelkov Ariel All in 1. Kakšna je tvoja izkušnja z izdelkom?

Prosimo, če izdelek oceniš in v obrazec zapišeš svoje komentarje, pripombe, pohvale. Veseli bomo vsakega mnenja, ki ga bomo upoštevali pri ohranjanju konsistentne kakovosti naših izdelkov.

Vaša ocena:

Oceni izdelek Lenor in Ariel*:
5 zvezdic pomeni, da ste z izdelkom zelo zadovoljni, 1 zvezdica pa pomeni, da z izdelkom niste zadovoljni.
Polja označena z * so obvezna.