Duracell ti podarja sprostitev po uspešni tekaški sezoni

24. Ljubljanski maraton je pred vrati in mi se že intenzivno pripravljamo na nove tekaške zmage. Kakšen cilj ste si postavili? Ne glede na to, ali tečete za rezultat, rekreacijo, sprostitev ali prijetno druženje, se po napornih treningih vsekakor prileže počitek in dobra regeneracija.

Zato vam letos neustavljivi Duracell zajček po uspešni tekaški sezoni podarja sprostitev z bogatim razvajanjem v Termah Olimia. Za še večjo motivacijo pri doseganju novih vrhuncev pa vam podarja tudi vodoodporne vrhunske brezžične športne slušalke JBL z vgrajenim MP3 predvajalnikom in bluetooth povezljivostjo.

Kako do nagrade?

V nagradni igri lahko sodelujete od 15. 9. do 31. 10. 2019 z nakupom katerihkoli baterij Duracell ali odgovorom na nagradno vprašanje

5x razvajanje v Termah Olimia v vrednosti 500 €

10x športne slušalke JBL z MP3 predvajalnikom

SODELUJ
Z računom
Brez računa
Nagrade
Oceni izdelek

Nagradna igra

Ob nakupu kateregakoli izdelka Duracell v času od 15. 9. do 31. 10. 2019, v obrazec vnesite številko računa, datum nakupa in svoje osebne podatke. Ne pozabite shraniti računa, s katerim dokazujete nakup!

Izpolnite obrazec:

 

Nagradna igra

Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri. Sodelujete lahko tudi tako, da odgovorite na nagradno vprašanje. V obrazec poleg odgovora pripišite še svoje osebne podatke. V nagradnem žrebanju bodo sodelovali vsi odgovori, ki bodo oddani do vključno 31. 10. 2019.

Nagradno vprašanje

Kdaj se bo odvijal letošnji Ljubljanski maraton, katerega sponzor je tudi znamka Duracell?.

 

Nagrade

5x razvajanje v Termah Olimia v vrednosti 500 €

10x športne slušalke JBL z MP3 predvajalnikom

Oceni izdelek Duracell

Hvala za izkazano zaupanje z izborom izdelkov Duracell. Kakšna je tvoja izkušnja z izdelkom?

Prosimo, če izdelek oceniš in v obrazec zapišeš svoje komentarje, pripombe, pohvale. Veseli bomo vsakega mnenja, ki ga bomo upoštevali pri ohranjanju konsistentne kakovosti naših izdelkov.
Oceni katerega od Duracell izdelkov*: