Osvojite pametne nagrade!

Pametne odločitve se vedno obrestujejo. Na izpitu, pri poslovnem projektu in celo v domačem gospodinjstvu. Izberite pametno in v trgovinah Jager poiščite izdelke Ariel, Lenor in Jar - najučinkovitejše gospodinjske pomočnike, s katerimi bodo vsakodnevna gospodinjska opravila postala enostavna in celo zabavna.

Kako do nagrade?
V nagradni igri lahko sodelujete od 30. 10. do 3. 12. 2019 z nakupom kateregakoli izdelka blagovnih znamk Ariel, Lenor ali Jar ali odgovorom na nagradno vprašanje.

1x TV LED SAMSUNG 50RU7172UXXH

4x GALAXY TAB A 10.1 WI-FI

20x SAMSUNG SM-R375 GALAXY FIT E WHITE

SODELUJ
Z računom
Brez računa
Nagrade
Oceni izdelek

Nagradna igra

Ob nakupu kateregakoli izdelka blagovnih znamk Ariel, Lenor ali Jar v času od 30. 10. do 3. 12. 2019, v obrazec vnesite številko računa, datum nakupa in svoje osebne podatke. Ne pozabite shraniti računa, s katerim dokazujete nakup!

Izpolni obrazec:

 
Polja označena z * so obvezna.

Nagradna igra

Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri. Sodelujete lahko tudi tako, da odgovorite na nagradno vprašanje. V obrazec poleg odgovora pripišite še svoje osebne podatke. V nagradnem žrebanju bodo sodelovali vsi odgovori, ki bodo oddani do vključno 3. 12. 2019.

Nagradno vprašanje:

Kateri izdelek blagovnih znamk, ki sodelujejo v nagradni igri bi vzeli s sabo na samotni otok in zakaj? Izberite pametno!
 
Polja označena z * so obvezna.

Nagrade

1x TV LED SAMSUNG 50RU7172UXXH

4x GALAXY TAB A 10.1 WI-FI

20x SAMSUNG SM-R375 GALAXY FIT E WHITE

Ocenite izdelke Jar, Ariel in Lenor

Hvala za izkazano zaupanje z izborom izdelkov Jar, Ariel in Lenor. Kakšna je vaša izkušnja z izdelki?

Prosimo, če izdelek ocenite in v obrazec zapišete svoje komentarje, pripombe, pohvale. Veseli bomo vsakega mnenja, ki ga bomo upoštevali pri ohranjanju konsistentne kakovosti naših izdelkov.

Vaša ocena:

Ocenite izdeleke Jar, Ariel in Lenor*:
5 zvezdic pomeni, da ste z izdelkom zelo zadovoljni, 1 zvezdica pa pomeni, da z izdelkom niste zadovoljni.
Polja označena z * so obvezna.