Maj Janežič skuha, Jar pomije

Jar Platinum Plus kapsule prinašajo več časa za druženje z najdražjimi in nagradijo s kulinaričnim razvajanjem. Nova tehnologija QuickWash zagotavlja izjemne rezultate in visoko učinkovitost pomivanja tudi pri kratkih programih.

Povabite svoje prijatelje na gurmansko večerjo pri vas doma, ob kateri boste popolnoma brez skrbi. Maj Janežič, znanec iz priljubljenega TV šova, vam bo skuhal in seveda z nasmehom postregel. Več o Maju in njegovi kuhinji na spletni strani.

Kapsule Jar Platinum Plus pa bodo poskrbele za hitro in brezhibno pomito posodo. Vse različice kapsul Jar Platinum Plus za strojno pomivanje posode so primerne za kratki program in tako s svojim hitrim delovanjem prihranijo vaš dragoceni čas.

Kako do nagrade?

V nagradni igri lahko sodelujete od 3. 2. do 31. 3. 2020 z nakupom katerihkoli kapsul za strojno pomivanje Jar ali odgovorom na nagradno vprašanje.

5x večerja v živo za 6 ljudi

50x Jar kapsule Platinum Plus

SODELUJ
Z računom
Brez računa
Nagrade
Oceni izdelek

Nagradna igra

Ob nakupu katerihkoli kapsul za strojno pomivanje Jar v času od 3. 2. do 31. 3. 2020, v obrazec vnesite številko računa, datum nakupa in svoje osebne podatke. Ne pozabite shraniti računa, s katerim dokazujte nakup!

Izpolnite obrazec:

 

Nagradna igra

Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri. Sodelujete lahko tudi tako, da odgovorite na nagradno vprašanje. V obrazec poleg odgovora pripišite še svoje osebne podatke. V nagradnem žrebanju bodo sodelovali vsi odgovori, ki bodo oddani do vključno 31. 3. 2020.

Nagradno vprašanje

Kako se imenuje nova Jar tehnologija, ki zagotavlja izjemne rezultate in visoko učinkovitost pomivanja tudi pri kratkih programih?

 

Nagrade

5x večerja v živo za 6 ljudi

50x Jar kapsule Platinum Plus

Oceni izdelek JAR

Hvala za izkazano zaupanje z izborom izdelkov JAR. Kakšna je tvoja izkušnja s kapsulami za strojno pomivanje Jar Platinum Plus

Prosimo, če izdelek oceniš in v obrazec zapišeš svoje komentarje, pripombe, pohvale. Veseli bomo vsakega mnenja, ki ga bomo upoštevali pri ohranjanju konsistentne kakovosti naših izdelkov.
Ocenite kapsule za strojno pomivanje Jar Platinum Plus*: